Je wreekt je altijd in het leven. Alleen meestal niet op de mensen die schuldig zijn. (Willem Frederik Hermans, Nederlands schrijver 1921-1995)

Is dit herkenbaar voor je?
Schiet je ook wel eens ongelooflijk uit je slof tegen iemand en denk je later: “waarom reageer ik zo compleet over de top?” En dan ook nog tegen de verkeerde persoon…

Ik kan m’n karakter niet veranderen, denk je misschien. Maar is het eigenlijk wel je karakter… Zijn het niet ingesleten patronen die je dwars zitten…
Wil je meer inzicht in je emoties en gedrag, zodat je jezelf beter gaat begrijpen en jezelf beter leert kennen? En wil je misschien wel veranderen in sommige dingen?

Dit boek wil je laten ontdekken waar bepaald gedrag, bepaalde patronen, angsten, fobieën, dwangmatigheden, verslavingen, emoties, leugens in je denken (vooral ook over jezelf) waarin je bent gaan geloven, vandaan kunnen komen. En, nog belangrijker, hoe je ervan af kunt komen en jezelf kunt veranderen als je dat wilt! Een soort zelfhulp-boek dus!

Een soort: “eerst even in de gebruiksaanwijzing kijken, voordat je eventueel naar de deskundige gaat” boek. Bespaart je nog geld ook!

Aan de hand van praktijkvoorbeelden wordt het ontstaan van diverse patronen, emoties etc. uitgelegd, zó dat je er zelf op een eenvoudige manier mee aan de slag kunt. Dat je inzicht en begrip gaat krijgen in hoe deze dingen kunnen ontstaan in een leven. En soms is het veel logischer dan je denkt en is het veel eenvoudiger om te veranderen dan je zou verwachten! Je moet alleen de oorsprong gaan zien!

Zelfkennis is de eerste stap naar volwassenheid. (Jane Austen, Engels romanschrijfster 1775-1817)

En dan gaan we van een onvoltooid verleden naar misschien een stukje meer voltooid verleden tijd!

 

Nieuwsgierig geworden naar de inhoud? Bestel het boek door een mail te sturen naar info@heelvrij.nl met uw adresgegevens. Wij sturen u dan het boek zo spoedig mogelijk toe.

Wij als stichting vinden het belangrijk dat de principes die in dit boek beschreven worden voor iedereen toegankelijk zijn. Om de kosten te dekken zouden we een vrijwillige bijdrage naar onze rekening zeer op prijs stellen! Wel berekenen we portokosten ad € 5,-.

IBAN: NL64 RABO 0120 505495 t.n.v. R. Velzeboer (ovv Stichting Freedom & Healing Ministries/Onvoltooid Verleden)