Margaret:

Jan opent de Bijbel als één Boek, één Evangelie van genade, van de eerste letter t/m de laatste letter. Hij maakt gecompliceerde dingen eenvoudig en begrijpbaar voor een ander. Gods verlossingsplan waarnemen door héél de Bijbel heen ervaar ik als verlossend. Wat een genade!

Cees:

Door deze studie ben ik de Bijbel gaan lezen en leer God beter kennen op een wijze die ik nog niet kende. Ben nooit een lezer geweest, had ook nooit een boek uitgelezen. Dankzij deze studie heb ik nu de Bijbel binnen 10 maanden van kaft tot kaft uitgelezen. En ik heb nu diverse boeken uitgelezen. Ik kan er geen genoeg van krijgen om God beter te leren kennen door Zijn Woord en beter Zijn liefde te begrijpen. Zijn doel voor mijn leven en een inzicht te krijgen in hoe te wandelen met God.

Jaap:

Deze studie was voor mij echt een openbaring. Nooit eerder heb ik zo een evenwichtige, completen en Jezus gerichte studie gehoord. Met name het continu in het juiste Bijbelse perspectief zetten van de boeken en de gebeurtenissen in de Bijbel hebben mij echt een compleet nieuw fundament gegeven om de Bijbel te lezen en te bestuderen. Ook mijn inzicht in en relatie met God en Jezus hebben zich verdiept en verrijkt waardoor ik veel meer in staat ben om eenvoudigweg God te vertrouwen en te weten dat ik bemind ben. Dit heeft een positieve uitwerking op alle terreinen van mijn leven. Voor wie gelooft dat de Bijbel het Woord van God is, maar soms vastloopt in bepaalde Bijbelboeken is dit mogelijk de beste studie die er is, zonder dat het zwaar of theologisch onnavolgbaar wordt. Het is juist de eenvoudige focus op Jezus en Zijn genade, zowel in het oude als in het nieuwe Testament dat deze studie tot een bevrijding maakt. Van begin tot einde ervaar je de inspiratie van de Heilige Geest.

Janny:

Bedankt Jan. Deze cursus heeft me helpen ontdekken hoe Jezus in het Oude Testament al zichtbaar is.

Gré:

Voor mij is vooral het Nieuwe Testament dichterbij gekomen. Het was alsof de apostelen naast mij zaten als broeders. De afstand was weg, die ik eerder wel had. Dank Jan om dat te delen wat Hij je geeft!!